"Szpital Powiatowy we Wrześni" Sp. z o.o. w restrukturyzacji zatrudni pracownika gospodarczego do wykonywania prac magazynowych.

Warunki i forma zatrudnienia: umowa o pracę na ½ etatu.

Mile widziana znajomość obsługi komputera. Zakres wykonywanych zadań to m.in. czynności związane z przyjmowaniem oraz wydawaniem bielizny i odzieży ochronnej oraz czynności związane z przyjmowaniem i wydawaniem posiłków.

Zainteresowane osoby prosimy o składanie ofert  do 31.08.2021r. na adres:

"Szpital Powiatowy we Wrześni" Sp. z o.o. w restrukturyzacji
ul. Słowackiego 2
62-300 Września

lub w formie elektronicznej na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

telefon kontaktowy 614370533.

Do składanych ofert prosimy załączyć klauzulę o następującej treści:

"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z brzmieniem art. 6 ust. 1 lit. a, Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE nr 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenie dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych); (Dz.U.UE.L.2016.119)".